Introductie

Welkom op de website van EvS Consulting.  EvS Consulting is de eenmanszaak waarmee Edwin van Stam zijn diensten aanbiedt als senior consultant, scrummaster en proces coach in software ontwikkelingstrajecten. Op deze website wordt zijn professionele curriculum weergegeven. Competentie samenvatting:

•  Ruim 18 jaar ICT werkervaring  •  Certified Scrum Master
•  Proces coach/Scrummaster  •  Technisch teamleiding/management
•  Applicatie architectuur en ontwerp   •  Loopbaanbegeleiding/coaching

U kunt een uitgebreide versie van het curriculum vitae downloaden PDF document (pdf formaat). Word formaat op aanvraag.


 
Profiel

Als senior consultant heb ik eerst 10 jaar bij Capgemini als professional in ICT projectengewerkt. In deze periode heb ik vooral opdrachten gedaan op het gebied van Java applicatie architectuur & ontwerp, team aansturing & -vorming en development procesondersteuning. De laatste 8 jaar ben zelfstandig ondernemer. Ik houd mij bezig met het aansturen en coachen van één of meerdere teams van front- en backend ontwikkelaars in de rol van scrummaster. Daarnaast ondersteun ik de betreffende organisatie in de transitie naar agile werken. Tussendoor (2010) was ik interim manager van een functioneel beheerafdeling bij een Franse bank. Door deze veelheid aan rollen heb ik een ‘all-round’ profiel opgebouwd en ben ik breed inzetbaar. 

Door mijn analytisch vermogen, technische vaardigheden en flexibele werkhouding vervul ik vaak een trekkersrol in technisch complexe projecten. Voor mij staat resultaatgerichtheid centraal zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast ben ik een echte teamplayer met een rustige uitstraling, en in staat moeilijke materie over te brengen aan anderen.

 
 
Personalia

 

Naam Stam, van
Voornaam(E.R.) Edwin
TitelIng.
Geboortejaar1972
WoonplaatsAmsterdam
Nationaliteit

Nederlandse

  
BedrijfsnaamEvS Consulting
KvK-nummer34291346
  
Telefoonnummer+31 (0)6-29129390
E-Mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.